//

Πολιτική συνδρομής μέλους:

Πολιτική Συνδρομής επί πληρωμή για την Ιστοσελίδα Sxedio Modas.Gr
 • Επιλεξιμότητα μέλους.
  Η ιδιότητα μέλους στην ιστοσελίδα μας για τα πατρόν ραπτικής είναι ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται να ράψει και είναι πρόθυμος να πληρώσει τη συνδρομή. Τα μέλη πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτερα ή να έχουν τη συγκατάθεση γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα για τη δημιουργία λογαριασμού.
 • Εγγραφή Λογαριασμού.
  Για να γίνετε μέλος επί πληρωμή του ιστότοπού μας, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία χρέωσης. Συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες και να διατηρείτε ενημερωμένα τα στοιχεία του λογαριασμού σας.
 • Συνδρομή μέλους.
  Η συνδρομή μέλους για τον ιστότοπό μας είναι 30€ ανά μήνα, πληρωτέα εκ των προτέρων. Μπορούμε να αλλάξουμε τη συνδρομή μέλους ανά πάσα στιγμή, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων για τυχόν αλλαγές. Eπιπλέον 5€ είναι η χρέωση εγγραφής την πρώτη μόνο φορά.
 • Μέθοδος πληρωμής.
  Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα ή άλλες μεθόδους, όπως υποδεικνύεται στον ιστότοπό μας. Παρέχοντας τα στοιχεία πληρωμής σας, μας εξουσιοδοτείτε να χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα ή άλλη μέθοδο πληρωμής για τη συνδρομή μέλους.
 • Προνόμια μέλους.
  Ως επί πληρωμή μέλος του ιστότοπού μας, θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη μας με πατρόν ραπτικής, συμπεριλαμβανομένων νέων εκδόσεων και αποκλειστικών σχεδίων. Θα λάβετε επίσης εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις μόνο για μέλη και άλλα προνόμια όπως αναφέρονται στον ιστότοπό μας.
 • Ανανέωση και ακύρωση μέλους.
  Η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος κάθε περιόδου χρέωσης, εκτός εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από τον επόμενο κύκλο χρέωσης. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξτε το πεδίο “My subscription”. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας περισσότερες από τρεις φορές μέσα στο χρόνο τότε δεν θα μπορείτε να ανανεώσετε ξανά για έναν ολόκληρο χρόνο.
 • Επιστροφές χρημάτων.
  Δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων για συνδρομές μέλους, εκτός από περιπτώσεις τεχνικών θεμάτων ή λαθών από μέρους μας. Εάν πιστεύετε ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο hello@sxediomodas.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6972462951.
 • Λήξη Συνδρομής.
  Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση ή επιστροφή χρημάτων, εάν παραβιάσετε τους όρους χρήσης μας ή προβείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που θεωρούμε ότι είναι ακατάλληλη ή επιβλαβής για την κοινότητά μας.
 • Χρήση των αρχείων ραπτικής.

   Λάβετε υπόψη ότι όλα τα πατρόν ραπτικής που παρέχονται με τη συνδρομή ή επί πληρωμή προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση και δεν επιτρέπεται να μεταπωληθούν ή να διανεμηθούν σε άλλους ιστότοπους ή πλατφόρμες τρίτων. Εκτιμούμε την κατανόηση και τη συμμόρφωσή σας με αυτούς τους όρους. 

 • Αλλαγές στην Πολιτική Συνδρομής.
  Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική ιδιότητας μέλους ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα αναρτώνται στον ιστότοπό μας και θα ισχύουν άμεσα. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας μετά την πραγματοποίηση τυχόν αλλαγών, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την αναθεωρημένη πολιτική.

Με το να γίνετε μέλος επί πληρωμή του ιστότοπού μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στην κοινότητα των λάτρεις της ραπτικής!

Κατηγορίες

Γυναικεία Πατρόν
Ανδρικά Πατρόν
υφάσματα για νυφικά
Νυφικά
Βασικά Πατρόν
Μπλοκ Σχεδίασης
Υλικά Σχεδίασης
Βιβλία
Πατρόν Κοσμημάτων
handmade clothes / χειροποίητα ρούχα
Χειροποίητα Ρούχα