Πατρόν για φόρεμα

8,50

Εκτυπώσιμο πατρόν ραπτικής

Κατηγορία:

Περιγραφή

Τι ωραίο φόρεμα που φοράει αυτή η γυναίκα. Πόσο της πάει ! Μήπως όμως πάει και σε σένα; Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Κατέβασε το πατρόν στο νούμερό σου και ράψε το αμέσως. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. Ένα φόρεμα που ταιριάζει στις περισσότερες. Κάνει τις πολύ λεπτές γυναίκες να δείχνουν θηλυκές αλλά και τις πιο γεματούλες να τονίζουν τις καμπύλες τους. Στο πατρόν θα βρεις προτεινόμενα μεγέθη για φερμουάρ, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου μεγέθη. Τα καθαρίσματα είναι ενδεικτικά. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ρέλια έτοιμα ή ακόμα να κόψεις και από το ίδιο το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσεις.

Οδηγίες:

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά σας θα λάβετε στο email σας, το έτοιμο πατρόν σε 6 μεγέθη. Κατεβάστε το στον υπολογιστή σας και αρχικά εκτυπώστε την πρώτη σελίδα. Θα πρέπει ο χάρακας να μετράει 10 εκ. το τετραγωνάκι που απεικονίζεται. Αν όχι τότε πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας και ρυθμίστε το στις πραγματικές διαστάσεις ή στην κλίμακα 100% .

Αφού όλα πάνε καλά τότε εκτυπώστε το αρχείο και στη συνέχεια κόψτε στις διακεκομμένες γραμμές και ενώστε τις σελίδες αριθμητικά. Κολλήστε με διάφανη ταινία και το πατρόν σας είναι έτοιμο για χρήση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

You cannot copy content of this page