//
FASHION DESIGN MARKET

Καλωσορίσατε στο sxediomodas.gr !

Tην πρωτοποριακή πλατφόρμα που συγκεντρώνει με μοναδικό τρόπο τους λάτρεις της μόδας, τους δημιουργούς και τους προμηθευτές σε ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό οικοσύστημα. Εάν είστε σχεδιαστής μόδας, εικονογράφος, δημιουργός πατρόν, εκπαιδευτικός οίκος, εμπόρος υφασμάτων, ή έχετε κατάστημα ραπτικής, εδώ θα βρείτε την ιδανική σκηνή για να παρουσιάσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Με ελάχιστη προμήθεια μόλις 8% επί των πωλήσεων, προσφέρουμε εξειδικευμένη βελτιστοποίηση μέσω SEO, επαγγελματικές μεταφράσεις, ενεργή προβολή στα κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Γίνετε μέλος της δημιουργικής μας κοινότητας και εξερευνήστε έναν κόσμο αμέτρητων ευκαιριών!

Επανάσταση της Χειροποίητης Μόδας! 🔥

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τις αγορές στον χώρο της χειροποίητης μόδας. Είμαστε εδώ για να γράψουμε τους κανόνες από την αρχή!

Ποιος Είναι ο Στόχος σας; 🎯

Θέλετε να επεκτείνετε την αγορά σας χωρίς τον πονοκέφαλο της διαχείρισης ιστοσελίδων, διαφημίσεων και SEO; Είμαστε η απάντηση!

Πώς Ξεχωρίζουμε; 🚀

Ενώ άλλες πλατφόρμες απλά “συγκεντρώνουν” προϊόντα, εμείς ζούμε και αναπνέουμε την χειροποίητη μόδα. Δεν είμαστε απλά ένα ακόμα marketplace. Είμαστε ο χώρος που συνδέει τους καλλιτέχνες με τους αγοραστές που αναζητούν ποιότητα, προσωπικότητα, και ιδιαιτερότητα.

H Ελίτ της Χειροποίητης Μόδας 🌟

Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές μόνο για εσάς, τους αληθινούς επαγγελματίες. Είμαστε εξειδικευμένοι στην χειροποίητη μόδα – αυτό είναι το DNA μας.

Η Πλατφόρμα που Δίνει Φωνή στην Τέχνη σας 💡

Μόνο εδώ θα βρείτε ένα αφοσιωμένο κοινό που εκτιμά την αξία της πραγματικής χειροποίητης μόδας. Δεν είμαστε εδώ για τη μάζα, είμαστε εδώ για την ποιότητα.

Είναι η Ώρα να Δράσετε!

Εάν είστε έτοιμοι να πάρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, η εγγραφή στην πλατφόρμα μας είναι το πρώτο βήμα για μια πιο λαμπερή και πιο επιτυχημένη πορεία.

Κατηγορίες

SHOP NOW 1
0
Επισκέψεις το μήνα μέχρι τώρα και ανεβαίνουμε δυναμικά!
0
Αλληλεπιδράσεις το μήνα με τα άρθρα μας

Η διαδικασία είναι το πιο απλό απ' όλα!

FASHION MATERIALS
Εγγραφή πωλητή

1.Κάνετε εγγραφή πωλητή. Καταχωρείτε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Σε αυτό το βήμα δημιουργείτε το κατάστημά σας και το μοναδικό σύνδεσμο που θα σας ακολουθεί.

Ανώνυμο σχέδιο 83
Έγκριση διαχειριστή

2. Περιμένετε την έγκριση του διαχειριστή. Σε αυτό το βήμα έχετε ήδη πρόσβαση στο διαχειριστικό σας περιβάλλον και μπορείτε να ξεκινήσετε να διαμορφώνετε το κατάστημά σας.

Ανώνυμο σχέδιο 81
Διαχειριστικό

3. Καταχωρείτε τα προϊόντα σας και είστε έτοιμοι. Εμείς θα τα τροποποιήσουμε με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και θα τα μεταφράσουμε και στα αγγλικά.

Ανώνυμο σχέδιο 34

Ξεκινήστε ΔΩΡΕΑΝ και Κερδίστε Περισσότερα! 

Γίνετε μέλος της πλατφόρμας μας χωρίς καμία χρέωση! Ναι, καλά ακούσατε. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σας, γι’ αυτό κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε.

Εμείς Φροντίζουμε για τις Πωλήσεις  💪

Απλά ανεβάστε τα προϊόντα σας και αφήστε τη μαγεία του marketing να γίνει από εμάς. Η στρατηγική μας είναι σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί τις πωλήσεις σας!

Ευγνωμοσύνη που Αποδίδεται σε Προμήθειες! 🤝

Για κάθε πώληση που γίνεται μέσω της πλατφόρμας μας, το μόνο που ζητάμε είναι ένα μικρό ποσοστό του 8% ως προμήθεια. Καμία άλλη κρυφή χρέωση δεν υπάρχει. Και το καλύτερο? Με τους κανόνες που μπαίνετε με τους ίδιους θα μείνετε όσο και αν διαρκέσει η συνεργασία μας!

Έυκολα & με Ασφάλεια

Υψηλού Επιπέδου Ασφάλεια: Η Προστασία σας, η Προτεραιότητά μας! 🔒

Η ασφάλεια των δεδομένων σας δεν είναι απλώς μια υπόσχεση – είναι ένα δεσμευτικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με τη χρήση προηγμένων συστημάτων ασφάλειας, όχι μόνο ελέγχουμε αλλά και αποτρέπουμε κάθε προσπάθεια μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή δράσης.

 

Με την εφαρμογή υψηλού επιπέδου μετρών ασφαλείας, εξασφαλίζουμε την προστασία των δεδομένων και των πληροφοριών σας. Διαθέτουμε ειδικά συστήματα που αποτρέπουν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή ενέργεια στο περιβάλλον της πλατφόρμας. Όταν εισάγετε προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL 256-bit, μία από τις πιο αναγνωρισμένες και ισχυρές τεχνικές κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες σήμερα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της διαδικασίας.

Ανώνυμο σχέδιο 44
Ανώνυμο σχέδιο 43

Το sxediomodas.gr ξεκίνησε την πορεία του το 2020 και μέχρι και πριν μερικούς μήνες ήταν ένα ιστολόγιο με κατάστημα. Στα 3 αυτά χρόνια κατάφερε να αποκτήσει δικό του κοινό, λίστα email και έχει 4000 νέους επισκέπτες το μήνα κυρίως από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Οι σελίδες του και τα άρθρα του μεταφράζονται στα Αγγλικά με κανόνες SEO για τις μηχανές αναζήτησης. Τους τελευταίους μήνες οι τεχνικοί του sxediomodas.gr εργάστηκαν σκληρά για να μετατρέψουν αυτό το ιστολόγιο σε  μία  αποκλειστική διαδικτυακή αγορά που φιλοδοξεί να συνδέει επαγγελματίες, δημιουργούς αλλά και λάτρεις της χειροποίητης μόδας, του κοσμήματος και της τέχνης γενικότερα. Είναι μια πλατφόρμα όπου σχεδιαστές μόδας, εικονογράφοι, δημιουργοί πατρόν, σχολές, υφασματέμποροι και καταστήματα με ραπτικά είδη ή υλικά για κοσμήματα, μπορούν να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Επαγγελματίες όπως σχεδιαστές μόδας, εικονογράφοι, δημιουργοί πατρόν, καθώς και υφασματέμποροι, σχολές και σεμινάρια μόδας και καταστήματα με ραπτικά είδη, υλικά κοσμημάτων και είδη για σχεδιαστές όπως βιβλιοπωλεία, DIY καταστήματα, μπορούν να γίνουν μέλη της κοινότητάς μας.

Μπορείτε να πωλήσετε διάφορα είδη και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων, σε πατρόν ραπτικής, υπηρεσίες σχεδιαστή μόδας, υπηρεσίες εικονογράφου μόδας, υφάσματα, υλικά ραπτικής, χειροποίητα ρούχα, πατρόν κοσμημάτων, υλικά κοσμημάτων, χειροποίητα κοσμήματα, ακόμα και εκπαιδευτικά μαθήματα ή σεμινάρια σχετικά με τη μόδα.

Για να εγγραφείτε, απλά περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής. Μετά την έγκριση, μπορείτε να ξεκινήσετε την καταχώρηση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Δεν υπάρχει τέλος συνδρομής. Χρεώνουμε ένα μικρό ποσοστό 8% στις πωλήσεις.

Θα πρέπει μέσα από τον πίνακα ελέγχου του, μετά την εγγραφή, να ανεβάσει τα απαραίτητα έγγραφα που ζητούνται στην ενότητα ρυθμίσεις / επαλήθευση.

Μετά την είσοδο στο λογαριασμό σας, μπορείτε να καταχωρίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσω του διαχειριστικού περιβάλλοντος που παρέχουμε στους πωλητές.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό των καταχωρίσεων. Προτείνεται η καταχώρηση περισσότερων των 10 προϊόντων.

Χρεώνουμε ένα ποσοστό προμήθειας 8% για τις πωλήσεις. Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.

Μετά την εγγραφή σας ή κατά τη διάρκεια μας παρέχετε τα απαραίτητα στοιχεία για τις πληρωμές σας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εβδομαδιαίας ή μηνιαίας κατάθεσης στο λογαριασμό σας. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στο διαχειριστικό σας. Οι παραγγελίες σας, οι αποστολές σας, ακόμα και στατιστικά στοιχεία.

Παρέχουμε βελτιστοποίηση SEO, μεταφράσεις και προώθηση μέσω κοινωνικών μέσων για να βοηθήσουμε τα προϊόντα σας να φτάσουν σε ευρύτερο κοινό.

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον πακέτα προώθησης που θα  προσφέρουμε, σε επιπλέον κόστος.

Ο κάθε πωλητής είναι υπεύθυνος για την αποστολή των προϊόντων του. Μπορεί να ρυθμίσει το κόστος αποστολής και την επιλογή αντικαταβολής από το διαχειριστικό του πάνελ.

Ο πωλητής έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει το κόστος αποστολής μέσα από το διαχειριστικό του πάνελ. Οι ρυθμίσεις είναι ευέλικτες και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Ναι, ο πωλητής έχει την επιλογή να δέχεται ή όχι αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,80€ και χρεώνεται αυτόματα στο ταμείο. Ο πωλητής δεν χρειάζεται να καταχωρίσει αυτή τη χρέωση μόνος του.

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε να καταχωρήσουμε εμείς τα προϊόντα σας με κανόνες SEO, επαγγελματικά κείμενα, ακόμα και προϊόντα με παραλλαγές, όπως διαφορετικά πακέτα πωλήσεων ή μεγέθη, χρώματα που ενδέχεται να έχει κάποιο προϊόν.

Ναι, γίνεται με χρέωση και μπορείτε να την αγοράσετε κατευθείαν από το διαχειριστικό σας πάνελ. Ωστόσο η καταχώρηση έως 10 προϊόντων είναι εντελώς δωρεάν !

Εάν ενταχθείτε με ποσοστό 8%, τότε αυτό θα ισχύει για όσο διαρκεί η συμφωνία μας. Οι κανόνες με τους οποίους θα ξεκινήσετε, θα διατηρηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Μπορείτε να κλείσετε το κατάστημά σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε και να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας από την πλατφόρμα.

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα από το διαχειριστικό σας πάνελ. Υπάρχει πεδίο διακοπών στην ενότητα ρυθμίσεις καταστήματος. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα σας παύουν να εμφανίζονται και το κατάστημά σας φαίνεται σε περίοδο διακοπών.

Ναι, μπορείτε να ανοίξετε κατάστημα ως ιδιώτης. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πωλήσεις έως 10.000 ευρώ το χρόνο ως ιδιώτης. Εμείς θα αγοράζουμε τα προϊόντα σας, εκδίδοντας τιμολόγιο αγοράς από ιδιώτη και στη συνέχεια θα εκδίδουμε απόδειξη λιανικής προς τον πελάτη. Εσείς θα λαμβάνετε την απόδειξη του πελάτη στο email σας, την οποία στη συνέχεια θα πρέπει να εκτυπώσετε και να αποστείλετε στον πελάτη μαζί με το προϊόν που αγόρασε. Διαβάστε Περισσότερα

Στο e-shop μας είναι ανοιχτές μόνο οι κατηγορίες που περιέχουν προϊόντα. Μόλις καταχωρήσετε τα προϊόντα σας αμέσως θα ανοίξει η κατηγορία και στο e-shop.

Χρειάζεστε βοήθεια ?

Υπηρεσία Καταχώρησης Προϊόντων:

Ελάτε μαζί μας και απολαύστε την απόλυτη ευελιξία στις πωλήσεις! Κατανοούμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, γι’ αυτό σας προσφέρουμε την εξατομικευμένη υπηρεσία καταχώρησης προϊόντων. Αν δεν έχετε το χρόνο ή τη δυνατότητα να ανεβάσετε τα προϊόντα σας, αφήστε το σε εμάς! Οι ειδικοί μας θα φροντίσουν για την πλήρη και επαγγελματική καταχώρηση των προϊόντων σας, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε την προσοχή σας εκεί που πραγματικά μετράει: στην επιχείρησή σας.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε?

Πάμε στο Sxedio Modas?

Main Menu