//

Όροι χρήσης για τους πωλητές μας:

Καλώς ήρθατε στο Fashion Materials Marketplace μας!

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους πριν αποκτήσετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση της πλατφόρμας μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους.

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας.

Αυτό το έγγραφο αποτελεί τους κανόνες λειτουργίας του marketplace της  ιστοσελίδας «sxediomodas.gr».

Οι Όροι είναι ένα νομικά δεσμευτικό συμβόλαιο μεταξύ εσάς και της διαχείρισης του «Sxedio Modas».

Οι παρακάτω όροι έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του διαχειριστή του ιστότοπου “Sxedio Modas” και των εγγεγραμμένων πωλητών σε αυτόν.

Γενικοί όροι:

1. Εγγραφή πωλητή

Οι πωλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο marketplace θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν μέλη του. Οι αιτήσεις επιλογής και έγκρισης των πωλητών θα γίνονται από τον διαχειριστή του marketplace.

2.Επιλογή κατηγοριών προϊόντων/υπηρεσιών:

Οι πωλητές θα πρέπει να επιλέξουν τις κατηγορίες προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουν και να τις καταχωρήσουν στον λογαριασμό τους.

3. Προμήθεια marketplace

To «Sxedio Modas» θα λαμβάνει προμήθεια ύψους 8% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας (+24% ΦΠΑ). Το «Sxedio Modas» θα εκδίδει πάντα τιμολόγιο για τις προμήθειές του. Η προμήθεια αυτή μπορεί να αφαιρείται από το ποσό της πώλησης προτού το υπόλοιπο καταβληθεί στον πωλητή. Η προμήθεια υπολογίζεται με το σύνολο της συναλλαγής, μαζί με τα έξοδα αποστολής και του Φ.Π.Α. Οι πωλητές θα μπορούν να κάνουν αυτόματη ανάληψη εβδομαδιαία ή μηνιαία από τον πίνακα ελέγχου τους. Το σύστημα έχει αυτοματοποιηθεί ώστε να πραγματοποιεί πληρωμές κάθε Πέμπτη αν επιλέξετε εβδομαδιαία και την πρώτη Δευτέρα του εκάστοτε μήνα εάν έχετε επιλέξει μηνιαία και  αφού έχουν ολοκληρωθεί οι παραγγελίες. Το κόστος μεταφοράς χρημάτων για τραπεζικά εμβάσματα επιβαρύνει τους πωλητές και θα περιλαμβάνεται στο τιμολόγιο. Το κόστος είναι 1,50€ Οι πωλητές που θα επιλέξουν να πληρώνονται μέσω Paypal δεν επιβαρύνονται με χρεώσεις εμβάσματος  εκτός αν περιλαμβάνεται μετατροπή συναλλάγματος. Το κόστος μετατροπής συναλλάγματος είναι 3,00% πάνω από τη βασική ισοτιμία

4. Πολιτική ακύρωσης και επιστροφών:

Οι πωλητές έχουν την υποχρέωση να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ακύρωσης και επιστροφών των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουν. Αυτό συμπεριλαμβάνει πιθανές προθεσμίες, χρεώσεις επιστροφής και άλλες σχετικές πληροφορίες. Ως καταναλωτές, έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τις αγορές μας εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής, χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις στους πωλητές, σύμφωνα με τον νόμο. Σε αυτήν την περίπτωση, οι πωλητές πρέπει αρχικά να δεχθούν την επιστροφή, να ελέγξουν ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στη συνέχεια να επιστρέψουν το ποσό της συναλλαγής στο marketplace (εάν έχει ήδη καταβληθεί στον πωλητή), ώστε να επιστραφεί στον καταναλωτή, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά. Στις περιπτώσεις που η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση, οι πωλητές είναι υπεύθυνοι για την επιστροφή του ποσού.

5. Ποιότητα προϊόντων/υπηρεσιών:

Οι πωλητές πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Επίσης, μπορεί να απαιτείται η παροχή πληροφοριών σχετικά με τα υλικά, τις διαδικασίες κατασκευής ή τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται.

6. Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Οι πωλητές και οι πελάτες πρέπει να είναι ενήμεροι ότι τα προσωπικά τους δεδομένα θα συλλέγονται και θα επεξεργάζονται από το «Sxedio Modas», σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

7. Προώθηση και μάρκετινγκ:

Ο διαχειριστής του «Sxedio Modas», μπορεί να προωθεί τον ιστότοπο και τα προϊόντα/υπηρεσίες των πωλητών μέσω διάφορων μέσων, όπως διαφημίσεις, κοινωνικά δίκτυα ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

1. Το απόρρητό σας

Γνωρίζουμε ότι η προσωπική σας πληροφορία είναι σημαντική για εσάς, γι’ αυτό είναι σημαντική και για εμάς. Η Πολιτική Απορρήτου μας αναλύει πώς συλλέγεται, χρησιμοποιείται και κοινοποιείται η πληροφορία σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε επίσης ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε την πληροφορία σας με τους τρόπους που περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου, οπότε παρακαλούμε να την διαβάσετε εδώ.

Τόσο οι άνθρωποι του SxedioModas.gr όσο και οι πωλητές, επεξεργάζονται προσωπικές πληροφορίες των μελών (για παράδειγμα, το όνομα του αγοραστή, το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και η διεύθυνση αποστολής) και θεωρούνται ξεχωριστοί και ανεξάρτητοι χειριστές δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών των αγοραστών σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρος είναι υπεύθυνο για τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται παρέχοντας τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, εάν ένας πωλητής αποκαλύψει κατά λάθος το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενός αγοραστή κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας ενός άλλου αγοραστή, ο πωλητής, και όχι το Sxedio Modas, θα είναι υπεύθυνος για αυτήν την μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη.

Ωστόσο, εάν εσείς (ως πωλητής) και το Sxedio Modas  θεωρηθείτε κοινοί χειριστές δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών των αγοραστών και εάν το Sxedio Modas κυνηγηθεί νομικά, επιβληθεί πρόστιμο ή υποχρεωθεί να πληρώσει έξοδα λόγω κάτι που εσείς κάνατε (ή δεν κάνατε) ως κοινοί χειριστές δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών των αγοραστών, τότε συμφωνείτε να υπερασπίσετε και να αποζημιώσετε το Sxedio Modas σύμφωνα με την Ενότητα 7 παρακάτω.

2. Ο λογαριασμός σας

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το SxedioModas.Gr  για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας. Οι προϋποθέσεις δημιουργίας λογαριασμού περιγράφονται παρακάτω:

 

  1. Πρέπει να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Ανήλικοι κάτω των 18 ετών και τουλάχιστον 13 ετών επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας μόνο μέσω λογαριασμού που ανήκει σε γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα, με την κατάλληλη άδεια και υπό την άμεση επίβλεψή τους. Τα παιδιά κάτω των 13 ετών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας ή τις υπηρεσίες μας. Είστε υπεύθυνοι για κάθε δραστηριότητα στον λογαριασμό που πραγματοποιείται από ένα ανήλικο άτομο στον λογαριασμό σας, και μπορεί να υπάρχουν εμπορικά προϊόντα ή υπηρεσίες διαθέσιμα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη για τον περιορισμό της πρόσβασης των ανηλίκων σε υλικό στο διαδίκτυο..
  2. Να είστε ειλικρινής μαζί μας. Παρέχετε ακριβείς πληροφορίες για τον εαυτό σας. Απαγορεύεται η χρήση ψεύτικων πληροφοριών ή η προσωποποίηση ενός άλλου ατόμου ή μιας εταιρείας μέσω του λογαριασμού σας.
  3. Επιλέξτε ένα κατάλληλο όνομα. Εάν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε το πλήρες όνομά σας ως το όνομα που συσχετίζεται με τον λογαριασμό σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε γλώσσα που είναι προσβλητική, βωμολοχία, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα κάποιου ή παραβιάζει εν γένει τους όρους.
  4. Είστε υπεύθυνοι για τον λογαριασμό σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα στον λογαριασμό σας. Εάν μοιράζεστε έναν λογαριασμό με άλλα άτομα, ή πρόσωπα των οποίων οι οικονομικές πληροφορίες είναι στον λογαριασμό, θα είναι τελικά υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες. Εάν εγγράφεστε ως επιχειρησιακή οντότητα, εγγυάστε προσωπικά ότι έχετε την εξουσιοδότηση να αποδεχθείτε τους όρους εκ μέρους της επιχείρησης. Επίσης, οι λογαριασμοί σας δεν είναι μεταβιβάσιμοι.
  5. Προστατεύστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Όπως αναφέραμε παραπάνω, εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, επομένως είναι σημαντικό να διατηρείτε ασφαλή τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Το Περιεχόμενό σας

Το  περιεχόμενο που ανεβάζετε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας είναι δικό σας περιεχόμενο (επομένως ας αναφερόμαστε σε αυτό ως “Το Περιεχόμενό Σας”). Δεν κάνουμε καμία αξίωση για αυτό, περιλαμβανομένου οτιδήποτε αναρτάτε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας (όπως τα ονόματα καταστημάτων, οι φωτογραφίες προφίλ, οι φωτογραφίες καταχώρησης, οι περιγραφές καταχώρησης, οι αξιολογήσεις, τα σχόλια, τα βίντεο, τα ονόματα χρηστών κ.λπ.).

Α. Ευθύνη για το Περιεχόμενό Σας. Κατανοείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το Περιεχόμενό Σας. Δηλώνετε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για όλα τα περί ιδιοκτησίας μέρη του Περιεχομένου Σας και ότι δεν παραβιάζετε τα δικαιώματα τρίτων δημοσιεύοντάς το.

Β. Άδεια για την Χρήση του Περιεχομένου Σας. Δημοσιεύοντας το Περιεχόμενό Σας μέσω των υπηρεσιών μας, χορηγείτε στο SxedioModas.gr  και, κατόπιν εξουσιοδότησης από το Sxedio Modas κατ’ ευθείαν δικαιοδοσία της, τρίτους, μια άδεια για τη χρήση του. Δεν ισχυριζόμαστε καμία κυριότητα επί του Περιεχομένου Σας, αλλά έχουμε την άδειά σας να το χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε το Sxedio Modas να λειτουργεί και να αναπτύσσεται. Με αυτόν τον τρόπο, δεν παραβιάζουμε κανένα δικαίωμά σας επί του Περιεχομένου Σας και μπορούμε να το προωθήσουμε. Για παράδειγμα, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το Sxedio Modas μπορεί να προσφέρει εσάς ή στους αγοραστές του, προωθήσεις στον ιστότοπο, από καιρό σε καιρό, που μπορεί να σχετίζονται με τις καταχωρήσεις σας ή άλλες καταχωρήσεις στο Sxedio Modas.

Γ. Δικαιώματα που Χορηγείτε στο Sxedio Modas. (Εδώ είναι η νομική έκδοση του τελευταίου τμήματος). Δημοσιεύοντας το Περιεχόμενό Σας, χορηγείτε στο Sxedio Modas (και τον νόμιμο ιδιοκτήτη του), κατόπιν εξουσιοδότησης από το Sxedio Modas κατ’ ευθείαν δικαιοδοσία της, τρίτους, μια μη αποκλειστική, παγκόσμια, δωρεάν, αμετάκλητη, υπερεκχωρήσιμη, αιώνια άδεια για τη χρήση, εμφάνιση, επεξεργασία, τροποποίηση, αναπαραγωγή, διανομή, αποθήκευση και προετοιμασία παράγωγων έργων του Περιεχομένου Σας. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε τις Υπηρεσίες και να προωθούμε το Sxedio Modas, το κατάστημά σας στο Sxedio Modas, άλλα καταστήματα και καταχωρήσεις ή τις ίδιες τις Υπηρεσίες γενικά, σε οποιαδήποτε μορφή και μέσω οποιωνδήποτε καναλιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών του Sxedio Modas, των εταίρων μας ή τρίτων ιστότοπων ή μέσων διαφήμισης. Συμφωνείτε να μην καταθέτετε καμία αγωγή περί ηθικά δικαιώματα ή δικαιώματα δημοσίας εικόνας εναντίον μας για τη χρήση του Περιεχομένου Σας. Επίσης, αναγνωρίζετε το νόμιμο ενδιαφέρον μας για τη χρήση του, σύμφωνα με το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας, στο μέτρο που το Περιεχόμενό Σας περιέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες.

Αυτό ακούγεται σαν πολλά, αλλά είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε την λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα: αν ανεβάσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μιας καταχώρησης στο κατάστημά σας στο Sxedio Modas, έχουμε την άδεια να την εμφανίσουμε στους αγοραστές και να την προσαρμόσουμε ώστε να φαίνεται καλή σε έναν αγοραστή που χρησιμοποιεί κινητή συσκευή. Αν αναρτήσετε μια περιγραφή στα ελληνικά, μπορούμε να τη μεταφράσουμε στα αγγλικά ώστε ένας αγοραστής στην Ευρώπη να μπορεί να διαβάσει την περιγραφή από το αντικείμενό σας. Και αν αναρτήσετε μια όμορφη φωτογραφία ή ένα βίντεο των τελευταίων προϊόντων σας, μπορούμε να το προβάλουμε – συχνά μαζί με το όνομα του καταστήματός σας και την εικόνα του καταστήματός σας – στην αρχική σελίδα μας, σε ένα από τα blog των συνεργατών μας ή ακόμα και σε έναν διαφημιστικό πίνακα για να βοηθήσουμε στην προώθηση της επιχείρησής σας και του Sxedio Modas.

Δ. Αναφορά Παράνομου Περιεχομένου. Εδώ στο Sxedio Modas έχoυμε μεγάλο σεβασμό για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και δεσμευόμαστε να ακολουθούμε τις κατάλληλες νομικές διαδικασίες για να αφαιρέσουμε παράνομο περιεχόμενο από τις Υπηρεσίες. Εάν το περιεχόμενο που σας ανήκει ή για το οποίο έχετε δικαιώματα έχει αναρτηθεί στις Υπηρεσίες χωρίς την άδειά σας και θέλετε να το αφαιρέσετε, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην Πολιτική μας για την Πνευματική Ιδιοκτησία. Εάν το Περιεχόμενό σας κατηγορηθεί για παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου ατόμου, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, όπως η απενεργοποίησή του. Θα σας ενημερώσουμε αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Ε. Ακατάλληλο, Ψευδές ή Παραπλανητικό Περιεχόμενο. Αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά υπάρχουν ορισμένα είδη περιεχομένου που δεν επιτρέπουμε να αναρτώνται στις Υπηρεσίες μας, (για νομικούς ή άλλους λόγους). Συμφωνείτε να μην αναρτάτε περιεχόμενο που είναι εξευτελιστικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ανάρμοστο, βίαιο ή παραβιάζει την Πολιτική μας για Απαγορευμένα Αντικείμενα. Συμφωνείτε επίσης να μην αναρτάτε περιεχόμενο που είναι ψευδές και παραπλανητικό ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες με τρόπο που είναι απατηλός ή παραπλανητικός.

4. Χρήση των Υπηρεσιών μας

Σας παρέχουμε μια περιορισμένη, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη και ανακλητή άδεια για τη χρήση των Υπηρεσιών μας – υπόκειται στους Όρους και στους ακόλουθους περιορισμούς ειδικότερα:

Α. Μη χρήση των Υπηρεσιών μας για παραβίαση του νόμου. Συμφωνείτε ότι δεν θα παραβιάσετε κανέναν νόμο σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών. Αυτό περιλαμβάνει τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους που ισχύουν για εσάς. Για παράδειγμα, είναι ευθύνη σας να αποκτήσετε τις απαραίτητες άδειες ή αδειοδοτήσεις που απαιτούνται για το κατάστημά σας και να συμμορφωθείτε με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις στις αντίστοιχες δικαιοδοσίες. Αυτό περιλαμβάνει την πώληση και παράδοση των αντικειμένων σας, όπως ο έλεγχος της ηλικίας κατά την παράδοση, όπου απαιτείται από τον νόμο. Δεν επιτρέπεται η πώληση οποιουδήποτε προϊόντος που παραβιάζει οποιουσδήποτε νόμους. Πρέπει να συμμορφώνεστε με την Πολιτική Απαγόρευσης Αντικειμένων μας και να μην ασκείτε απάτη (συμπεριλαμβανομένων ψευδών διεκδικήσεων ή ειδοποιήσεων παραβίασης), κλοπή, ανταγωνιστική συμπεριφορά, απειλητική συμπεριφορά ή οποιεσδήποτε άλλες παράνομες πράξεις ή εγκλήματα εναντίον του Sxedio Modas, ενός άλλου χρήστη του ή τρίτου προσώπου.

Β. Πληρώστε τους λογαριασμούς σας. Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή όλων των τελών που οφείλετε στο Sxedio Modas. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά παρακάτω, είστε επίσης αποκλειστικά υπεύθυνοι για την είσπραξη και/ή καταβολή οποιουδήποτε εφαρμοστέου φόρου για οποιαδήποτε αγορά ή πώληση πραγματοποιείτε μέσω των Υπηρεσιών μας.

Γ. Μην κλέβετε τα δικά μας. Συμφωνείτε να μην καταβάλετε προσπάθειες να αναζητήσετε πληροφορίες από τις σελίδες των Υπηρεσιών μας, να ανασύρετε δεδομένα, ή να αναστρέψετε τον κώδικα των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης της Πνευματικής μας Ιδιοκτησίας και του Περιεχομένου των Πωλητών) χωρίς τη ρητή μας άδεια.

Δ. Μην προσπαθείτε να βλάψετε τα συστήματά μας. Συμφωνείτε να μην παρεμβαίνετε ή να προσπαθήσετε να διαταράξετε τις Υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, με τη διανομή ιών, υπερβολικά αιτήματα προς τον ιστότοπό μας ή την πλατφόρμα μας ή άλλους επιβλαβείς υπολογιστικούς κώδικες.

ΣΤ. Μοιραστείτε τις ιδέες σας. Λατρεύουμε τις προτάσεις και τις ιδέες σας! Μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και τις Υπηρεσίες μας. Οι οποιεσδήποτε ιδέες, προτάσεις, προσφορές, ανατροφοδοτήσεις ή σχόλια που υποβάλλετε σχετικά με τις Υπηρεσίες μας θεωρούνται μη εμπιστευτικές. Συμφωνείτε ότι το Sxedio Modas  έχει το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να αξιοποιήσει τις προτάσεις σας χωρίς περιορισμό και χωρίς καμία αποζημίωση προς εσάς.

5.Τερματισμός της συνεργασίας μας

Τερματισμός από δική σας επιλογή. Θα λυπηθούμε να σας δούμε να φεύγετε, αλλά μπορείτε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας στο Sxedio Modas οποιαδήποτε στιγμή από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. O τερματισμός του λογαριασμού σας δεν θα επηρεάσει τη διαθεσιμότητα ορισμένου από το περιεχόμενό σας που έχετε δημοσιεύσει μέσω των Υπηρεσιών μας, πριν από τον τερματισμό. Ω, και θα πρέπει να εξοφλήσετε οποιοδήποτε οφειλόμενο λογαριασμό.

Λήξη από το Sxedio Modas. Το Sxedio Modas μπορεί να τερματίσει ή να αναστείλει τον λογαριασμό σας (και κάθε άλλον λογαριασμό που κρίνoυμε πως  σχετίζεται με τον λογαριασμό σας) και την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες εάν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι εσείς, το περιεχόμενό σας ή η χρήση των Υπηρεσιών παραβιάζουν τους όρους μας. Εάν το κάνουμε, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν έχετε συμβατικό ή νομικό δικαίωμα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, να πωλείτε ή να αγοράζετε στην ιστοσελίδα μας. Γενικά, το Sxedio Modas θα σας ενημερώσει ότι ο λογαριασμός σας έχει τερματιστεί ή ανασταλεί, εκτός εάν έχετε επανειλημμένα παραβιάσει τους όρους μας ή έχουμε νομικούς ή κανονιστικούς λόγους που μας εμποδίζουν να σας ενημερώσουμε.

Εάν εσείς ή το Sxedio Modas τερματίσετε τον λογαριασμό σας, μπορεί να χάσετε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου σας.

Διατήρηση. Οι όροι θα παραμείνουν σε ισχύ ακόμα και μετά τη λήξη της πρόσβασής σας στην υπηρεσία ή το πέρας της χρήσης της υπηρεσίας.

6. Εγγυήσεις και Περιορισμός Ευθυνών

Αντικείμενα που Αγοράζετε. Κατανοείτε ότι το Sxedio Modas  δεν κατασκευάζει, αποθηκεύει ή επιθεωρεί οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που πωλούνται μέσω των Υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε τον διαδικτυακό  χώρο· τα αντικείμενα στην αγορά μας, παράγονται, καταχωρούνται και πωλούνται απευθείας από ανεξάρτητους πωλητές, επομένως το Sxedio Modas  δεν μπορεί και δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ποιότητα, την ασφάλεια, τη γνησιότητα ή την νομιμότητά τους. Οποιαδήποτε νομική αξίωση που σχετίζεται με ένα αντικείμενο που αγοράσατε πρέπει να ασκηθεί απευθείας εναντίον του πωλητή του αντικειμένου. Απαλλάσσετε το Sxedio Modas  από οποιεσδήποτε αξιώσεις σχετικά με αντικείμενα που πωλούνται μέσω των Υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων ελαττωματικών αντικειμένων, παραπλανητικών δηλώσεων από τους πωλητές ή αντικειμένων που προκάλεσαν σωματικούς τραυματισμούς (όπως αξιώσεις για προϊόντα που προκαλούν ευθύνη).

Άτομα με τα οποία Αλληλεπιδράτε. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες για να αλληλεπιδράτε με άλλα άτομα, είτε online είτε από κοντά. Ωστόσο, κατανοείτε ότι δεν πραγματοποιούμε έλεγχο στους χρήστες των Υπηρεσιών μας, εκτός από ορισμένες υποχρεώσεις συμμόρφωσης και νομικών υποχρεώσεων, και απαλλάσσετε εμάς από κάθε ευθύνη που σχετίζεται με τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και να ασκείτε προσοχή και κρίση σε όλες τις αλληλεπιδράσεις με άλλους, ειδικά εάν συναντάτε κάποιον από κοντά..

 

Υπηρεσίες Τρίτων. Οι Υπηρεσίες μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων που δεν ελέγχουμε (για παράδειγμα, συνδέσμους προς το Facebook, το Twitter και το Pinterest). Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες τρίτων, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Οι τρίτοι μπορεί να απαιτήσουν την αποδοχή των δικών τους όρων χρήσης. To Sxedio Modas  δεν είναι συμβαλλόμενος σε αυτές τις συμφωνίες· αυτές αφορούν αποκλειστικά εσάς και τον τρίτο.

8. Επίλυση διαφορών

Σε περίπτωση που προκύψει διαφορά μεταξύ εσάς ως χρήστη και του Sxedio Modas, υπάρχουν μηχανισμοί για την επίλυσή της. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Sxedio Modas  για να αναζητήσετε μια λύση και να εξηγήσετε την αντίθεσή σας.

9. Αλλαγές στους Όρους

Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτούς τους Όρους από καιρό σε καιρό, συμπεριλαμβάνοντας την προσθήκη εντελώς νέων όρων και τη διαγραφή υπαρχόντων όρων. Εάν οι αλλαγές είναι ουσιώδεις, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων αναρτώντας τις αλλαγές μέσω των Υπηρεσιών και/ή αποστέλλοντάς σας ένα email ή μήνυμα σχετικά με τις αλλαγές. Η χρήση των Υπηρεσιών μας  μετά την ημερομηνία ισχύος των αλλαγών συνιστά αποδοχή των ενημερωμένων Όρων. Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας.

10. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση support@sxediomodas.gr