//

Πολιτική περι απαγορευμένων αντικειμένων:

Αν και στο Sxedio Modas τα προϊόντα που ανεβάζετε ως πωλητές, πρέπει να εγκριθούν από τη διαχείριση του marketplace πριν αναρτηθούν στην ιστοσελίδα, ωστόσο αν αναπτυχθεί εμπιστοσύνη μεταξύ του πωλητή και της διαχείρισης, τότε ο πωλητής θα μπορεί να ανεβάζει αυτόματα τα προϊόντα του, χωρίς κανέναν έλεγχο.

Αυτό το κάνει αναγκαίο να σας γνωστοποιήσουμε την πολιτική μας περί απαγορευμένων αντικειμένων.

 

Το marketplace μας δεσμεύεται να τηρεί τις ευρωπαϊκές οδηγίες και να παρέχει ένα ασφαλές και νόμιμο περιβάλλον για όλους τους χρήστες. Αυτή η πολιτική απαγορεύει την καταχώρηση και την πώληση αντικειμένων που αντίκεινται στις ευρωπαϊκές οδηγίες και μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές συνέπειες για τους χρήστες ή να παραβιάσουν τον νόμο.

 1. Αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με το ύφος του marketplace:

  • Απαγορεύεται η προσφορά για πώληση ή ανταλλαγή αντικειμένων που δεν αρμόζουν στη φιλοσοφία ή τον σκοπό του marketplace μας. Τα προϊόντα που δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας θα αφαιρούνται. Ποιες κατηγορίες είναι επιλέξιμες, μπορείτε να δείτε εδώ.
 2. Αντικείμενα που παραβιάζουν τους κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων:

  • Απαγορεύεται η προσφορά για πώληση ή ανταλλαγή αντικειμένων που παραβιάζουν τους κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που συνδέονται με εκμετάλλευση, δουλεία, ρατσισμό, ή οποιαδήποτε μορφή κακομεταχείρισης.
 3. Αντικείμενα που προέρχονται από βασανισμούς ζώων:

  • Απαγορεύεται η προσφορά για πώληση ή ανταλλαγή αντικειμένων που προέρχονται από βασανισμούς ζώων ή αποτελούν παραβίαση των νόμων περί προστασίας των ζώων.
 4. Αντικείμενα που χλευάζουν την ιστορία μιας χώρας, τους ήρωες ή τις χώρες γενικότερα:

  • Απαγορεύεται η προσφορά για πώληση ή ανταλλαγή αντικειμένων που χλευάζουν ή παρεμβαίνουν στην ιστορία μιας χώρας, τους ήρωες ή τις χώρες γενικότερα, με τρόπο που θεωρείται προσβλητικός ή παραβιάζει τις πολιτιστικές αξίες.
 5. Παράνομα αντικείμενα:

  • Απαγορεύεται η προσφορά για πώληση ή ανταλλαγή παράνομων αντικειμένων, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τους εθνικούς νόμους των χωρών μελών.
 6. Αντικείμενα που μπορούν να βλάψουν το ανθρώπινο σώμα:

  • Απαγορεύεται η προσφορά για πώληση ή ανταλλαγή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, τραυματισμό ή απειλή για την υγεία και την ακεραιότητα του ανθρώπινου σώματος.

Οι χρήστες που παραβιάζουν αυτήν την πολιτική μπορεί να αντιμετωπίσουν κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή της απενεργοποίησης του λογαριασμού τους.

Καλούμε όλους τους χρήστες να συμμορφώνονται με αυτήν την πολιτική και να αναφέρουν οποιεσδήποτε παραβιάσεις στην ομάδα υποστήριξης του marketplace μας στο support@sxediomodas.gr

Με τη συνεργασία σας, μπορούμε να διατηρήσουμε ένα ασφαλές και ηθικό περιβάλλον για όλους τους χρήστες μας.