//

Πολιτική αποστολών & πληρωμών πωλητών:

Καλώς ήρθατε στο Marketplace μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να είστε μέρος της κοινότητάς μας ως πωλητής. Παρακάτω θα βρείτε τους γενικούς όρους που αφορούν τις αποστολές και τις πληρωμές μεταξύ εσάς και του Marketplace.

Αποστολές προϊόντων:
  • Ο κάθε πωλητής υποχρεούται να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του εντός 2 εργάσιμων ημερών, εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο και υπάρχει σε απόθεμα.
  • Παρακαλούμε να διατηρείτε ενημερωμένα τα αποθέματά σας και να τα ελέγχετε τακτικά για την ακρίβεια της διαθεσιμότητας των προϊόντων σας.
  • Κάθε πωλητής συνεργάζεται με μια εταιρεία ταχυμεταφορών για την αποστολή των προϊόντων.
Κόστος αποστολών:

Το κόστος αποστολής μπορεί να διαφέρει σύμφωνα με τον εκάστοτε πωλητή. Οι πωλητές έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν το κόστος αποστολής των προϊόντων τους μέσα από τον πίνακα ελέγχου τους. Οι ζώνες αποστολής έχουν ορισθεί για ελληνικούς προορισμούς ως εξής:

  • ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΝΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Για κάθε διαφορετική ζώνη, το κόστος αποστολής, μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιθυμείτε να ορίσετε νέες ζώνες αποστολής που δεν έχουν ορισθεί από τον διαχειριστή του marketplace, θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο {support@sxediomodas.gr}.

Τρόποι πληρωμής:

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν για τις παραγγελίες τους με τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή με κάρτα. Οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν με οποιαδήποτε κάρτα, είτε μέσω του ασφαλές διατραπεζικού συστήματος της Viva Wallet για e-shops είτε μέσω του λογαριασμού τους, Pay Pal.
  • Τραπεζική μεταφορά. Οι καταναλωτές μπορεί να επιλέξουν τραπεζική μεταφορά για τις αγορές τους. Σε αυτήν τη περίπτωση επιβαρύνονται με πιθανά έξοδα τραπέζης.
  • Μετρητά κατά την παράδοση. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν μετρητά κατά την παράδοση. Σε αυτήν την περίπτωση, ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με ένα κόστος υπηρεσίας ύψους 1,80€.
Προμήθειες marketplace:

To «Sxedio Modas» θα λαμβάνει προμήθεια ύψους 8% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας (+24% ΦΠΑ).

Το «Sxedio Modas» θα εκδίδει πάντα τιμολόγιο για τις προμήθειές του.

Η προμήθεια αυτή μπορεί να αφαιρείται από το ποσό της πώλησης προτού το υπόλοιπο καταβληθεί στον πωλητή.

Η προμήθεια υπολογίζεται με το σύνολο της συναλλαγής, μαζί με τα έξοδα αποστολής και του Φ.Π.Α.

Οι πωλητές θα μπορούν να κάνουν αυτόματη ανάληψη εβδομαδιαία ή μηνιαία από τον πίνακα ελέγχου τους.

Το σύστημα έχει αυτοματοποιηθεί ώστε να πραγματοποιεί πληρωμές κάθε Πέμπτη αν επιλέξετε εβδομαδιαία και την πρώτη Δευτέρα του εκάστοτε μήνα εάν έχετε επιλέξει μηνιαία και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι παραγγελίες.

Το κόστος μεταφοράς χρημάτων για τραπεζικά εμβάσματα επιβαρύνει τους πωλητές και θα περιλαμβάνεται στο τιμολόγιο.

Το κόστος είναι 1,50€

Οι πωλητές που θα επιλέξουν να πληρώνονται μέσω Paypal δεν επιβαρύνονται με χρεώσεις εμβάσματος εκτός αν περιλαμβάνεται μετατροπή συναλλάγματος.

Το κόστος μετατροπής συναλλάγματος είναι 3,00% πάνω από τη βασική ισοτιμία.

Περίπτωση αντικαταβολής:

Κάθε πωλητής συνεργάζεται με μια εταιρεία ταχυμεταφορών για την αποστολή των προϊόντων.

Αυτό σημαίνει πως δίνουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν με μετρητά κατά την παράδοση.

Το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι 1,80€ για όλους τους πωλητές.

Χρεώνεται αυτόματα στο ταμείο και δε χρειάζεται να το προσθέσετε στο κόστος αποστολής.

Στην περίπτωση αντικαταβολής, κάθε πωλητής υποχρεούται να καταβάλλει τις προμήθειες του προς το marketplace κάθε πρώτη του μήνα από τις εισπράξεις μετρητών, χωρίς να επιβαρύνει το marketplace με έξοδα τραπέζης.

Εάν οι πληρωμές δεν πραγματοποιηθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την 1η του κάθε μήνα, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιείται προσωρινά και οι πληρωμές προς εσάς θα παγώνουν.

Εάν αυτή η κατάσταση επαναληφθεί πάνω από τρεις φορές, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τους παραπάνω όρους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Marketplace μας.

Κατηγορίες

Γυναικεία Πατρόν
Ανδρικά Πατρόν
υφάσματα για νυφικά
Νυφικά
Βασικά Πατρόν
Μπλοκ Σχεδίασης
Υλικά Σχεδίασης
Βιβλία
Πατρόν Κοσμημάτων