//

Πολιτική Επιστροφών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησηςκ.ο.κ), καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2299073125 ή στο 6972462951 πριν προχωρήσετε σε επιστροφή του προϊόντος.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

1) Ελαττωματικά Προϊόντα / Λάθος Προϊόντα

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση {marospappa@gmail.com} και στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Αγίας Γλυκερίας & Μαρκοπούλου, Πόρτο Ράφτη 19003.

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία μας.

2) Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 7 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

 Τα προϊόντα που αγοράστηκαν πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο πώλησης).

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής και επιστροφής των αγαθών βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής προϊόντων

Μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Αρχικά συσκευάζετε το προϊόντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε το παραστατικό πώλησης (απόδειξη , τιμολόγιο κλπ) και τέλος αποστέλλετε το δέμα στη διεύθυνση της εταιρείας.

Για περαιτέρω απορίες και καθοδήγηση σχετικά με την αποστολή του προϊόντος μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 2299073125

Ακυρώσεις παραγγελιών

Εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας στον ιστοχώρο μας ή πραγματοποιήσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, είναι δυνατή η ακύρωσή της α) με μεταγενέστερο της παραγγελίας e-mail στο marospappa@sxediomodas.gr β) με ενημέρωση στο 2299073125 ή στο 6972462951, εφόσον τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν παραδοθεί προς αποστολή.. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να γνωρίζετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για τα μεταφορτώσιμα προϊόντα

Τα μεταφορτώσιμα προϊόντα πατρόν ραπτικής ΔΕΝ επιστρέφονται.

You cannot copy content of this page

Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα πατρόν ραπτικής δωρεάν!!!

Επίσης έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του καταστήματός μας.